Våra fabriker


Audree Apparel är stolta över att tillverka våra kläder med omsorg och kärlek. Vårt huvudfokus ligger på att säkerställa hög kvalitet och rättvisa arbetsvillkor för dem som är involverade i produktionen av våra plagg. Därför har vi valt att tillverka våra kläder i noggrant utvalda fabriker och i dagsläget jobbar vi uteslutande med Selina Fashion Plc i Aten, Grekland.


Selina Fashion Plc är en ansedd textilfabrik som ligger i en välutvecklad industriell zon. De har en lång historia av att tillverka högkvalitativa kläder och är kända för sin expertis inom branschen. Fabriken är utrustad med moderna maskiner och teknik som möjliggör precision och kvalitet i varje söm.

Audree Apparel är engagerade i att säkerställa att våra kläder inte bara är snygga och bekväma, utan också tillverkade under rättvisa och etiska förhållanden. Detta  är en viktig del mot vår strävan efter att erbjuda högkvalitativa och ansvarsfullt tillverkade kläder till våra kunder. 


Har du vidare frågor eller funderingar om oss eller vår produktion får du gärna höra av dig till oss på mejl eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan.