OM AUDREE APPARELBakgrund
Audree Apparel är ett svenskt `ready-to-wear´ klädmärke grundat 2022 som har sitt säte i Malmö. Iden till Audree Apparel grundar sig i ett mångårigt modeintresse tillsammans med nyfikenheten för att skapa egna kreationer. Efter flera år av finkammande för att hitta de där perfekta byxorna eller den där toppen som alltid räddar i en klädkris kom inspirationen till att skapa något eget. Våra kreationer är skapade med tanken att bli nya go to plagg som förgyller garderoben och som passar lika bra för alla tillfällen
 
Vision
Vår vision är att skapa tidlösa, klassiska och feminina plagg med en modern touch som håller över tid. Vårt arbete handlar om att skapa smickrande och feminina siluetter som fungerar för alla åldrar och tillfällen. Ledorden i vårt arbete är hållbarhet, stilsäkerhet samt komfort – målet är att erbjuda våra kunder stilsäkra och tidlösa plagg som blir favoriter över en lång tid. Vi tror på att det ska vara lika enkelt som bekvämt att klä sig snyggt varje dag.


Produktion
Vår kläder är tillverkade i hållbara material under korrekta förhållanden inom EU. Vi har noga valt ut de fabriker samt material som vi väljer att arbeta med. Vi har även valt att hålla produktionen inom EU för att säkerställa korrekta arbetsvillkor samt för att försöka korta ner fraktavstånd, ledtider och mellanhänder så mycket som möjligt.